У День захисту дітей у Кіровограді відкриється тайм-клуб «Берлога»

01.06.2015
01.06.2015

У понеділок, 1-го червня у Кіровограді відбудеться урочисте відкриття закладу нового для міста формату – мова про тайм клуб «Берлога», що стане затишним і приємним куточком як для дітей і молоді, так і для дорослих. Заклад працює поруч із Кіровоградським обласним художнім музеєм - навпроти супермаркету "Сільпо" (вул. В. Перспективна, 62).

Формат роботи тайм клубу передбачає, що його відвідувачі сплачують за час, витрачений у комфортних умовах – вільний вай-фай, чай і печиво, зручні меблі, приємна атмосфера. Втім, у день відкриття – понеділок, 1-го червня – вхід до клубу буде вільним для всіх бажаючих, та ще й багато цікавого там відбуватиметься!

Зокрема, зранку у «Барлозі» відбудеться свято для діток-переселенців, що з родинами переїхали до нашого міста через війну на Сході. Адже сьогодні для них і для їхніх батьків як ніколи актуальні підтримка і розуміння, а ще - святкові, яскраві заходи. Тому у «Барлозі» відбудуться творчі майстер-класи для діток-переселенців у рамках проекту «Разом ми можемо!», що його реалізовувала громадська організація «Турбота» за кошти Чорноморського фонду регіонального співробітництва «Black Sea Trust».

Також у рамках відкриття тайм клубу на його території триватиме он-лайн марафон та відзначення першої річниці роботи КІТа - Кіровоградського Інтернет-телебачення. Під час ефіру відбудеться і урочисте вручення відзнак до Дня журналіста переможцям Інтернет-голосування, що його веде «Прес-клуб», у номінаціях «Телерадіожурналістика», «Журналістика» та «Фотожурналістика»

По обіді у тайм клубі відбудеться виступ лауреатів українських та міжнародних конкурсів з програмою “Я дочекаюсь тебе”, під час якого відвідувачі прослухають пісні італійською та українською мовами. Після нього проводитиметься фестиваль настільних ігор – це продовження минулорічної традиції збирати молодь і дорослих за цікавими змаганнями, яку започаткувала творча група "Jane&Vika". Тож, беріть свої настільні ігри – і приходьте! За потреби тайм-клуб "Берлога" поділиться своїми іграми - від хітів до маловідомих, але цікавих рольових ігор. Ініціатор проекту - Олексій Дуванов.

Крім того, у затишному залі тайм клубу, де є великий екран, проектор і м’які пуфи будуть проводитись цікаві майстер-класи та семінари на різні теми: від самозахисту та технік правильного дихання до створення електронної музики. Після них кожен охочий зможе переглядати мультфільми на екрані проектора, тож запрошуємо! А ввечері - початок о 19.00, - розпочнеться концерт живої акустичної музики. Чекаємо!

Деталі про відкриття знають:

Юрій Вісяников, директор тайм клубу "Берлога", телефон: 099-688-27-11
Олена Кваша, ведуча КІТ, телефон: 066-172-27-97
Вікторія Талашкевич, координатор прес-клубу, телефон: 050-321-39-19



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!