Півмарафон "Кіровоградщина: від краю до краю"

30.05.2015

Кіровоградський біговий клуб «Темп» запрошує до участі у півмарафоні "Кіровоградщина: від краю до краю". Це спортивно-патріотична ініціатива, покликана черговий раз привернути увагу громадськості, особливо молоді, до проблем здорового способу життя. У фокусі проекту – необхідність формування у пересічного жителя нашого міста та області активної життєвої позиції та культури ефективного й свідомого ставлення до свого здоров’я, як невід’ємного атрибуту сучасного європейського українця.

Мета [спортивна] – 30 травня 2015 року подолати бігом протягом одного світлового дня Кіровоградську область із півночі до півдня у форматі естафети півмарафонів. Участь братимуть 7 бігунів-аматорів. Кожен долатиме відстань 21,1 км, що дорівнює олімпійській півмарафонській дистанції, на фініші свого відрізку передаючи естафету наступному учаснику. Разом спортсмени подолають близько 150 км за 15 годин світлового дня. Маршрут дистанції: від крайньої північної точки Кіровоградщини (на межі із Черкащиною) до крайньої південної точки (на межі із Миколаївщиною) по лінії міста Кіровограда.

Мета [просвітня] – учасники забігу проведуть інформаційно-мотиваційні зустрічі із молоддю населених пунктів по нитці маршруту. Мета [символічна] – зафіксувати концепт «моя рідна земля» символічним несенням учасниками забігу стягу України по усьому маршруту. Передача естафети – передача стягу!

Як починати спокійно та систематично готуватися? Виберіть для себе гарну локацію, це може бути найближчий до вас шкільний стадіон. Знайдіть час на цьому тижні, наприклад, п'ятниця та неділя. І пробіжіться в легкому темпі 25-30 хв. Це буде чудовий старт! У Кіровограді тривають і групові тренування - на стадіоні школи № 26 (м. Кіровоград). Час - 16:00 - 17:00. Пн, Ср, Пт.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!