Кілька цікавих виставок

09.07.2014–13.07.2014
09.07.2014–13.07.2014
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує у Відділ популяризації книги - переглянути книжкову виставку «Нашої історії рядки: Декларація про державний суверенітет».

Виставка присвячена одному з найважливіших документів незалежної України - Декларації про державний суверенітет України, що був прийнятий Верховною Радою Української PCP 16 липня 1990 року.

Також Відділ сприяння технічній творчості молоді презентує нову цікаву книжкову виставку «Подорожуємо разом з «Украина. За рулем». «Украина. За рулем» – це популярний журнал про автомобілі та автомобілебудування. Журнал є визнаним лідером вітчизняного ринку серед аналогічних періодичних видань. Виставка буде цікава усіх, хто цікавиться автомобільними новинками України та світу, авто мандрівками та гонками.

Крім того у Відділі мистецтв відкрилася виставка «Діти в образотворчому мистецтві», присвячена Дню родини, який в Україні відзначають 8 липня.

Український День родини відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року. На книжковій виставці будуть представлені книги та альбоми художників України та світу, в творчості яких прослідковувалась дана тема.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01 Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!