Конкурс «Кубок Націй Данон»

20.06.2014
20.06.2014

Компанія Данон запрошує журналістів висвітлити дитячий футбольний турнір «Кубок Націй Данон» на шпальтах своїх національних або регіональних видань.

Бажаєте окунутися в запал, драйв та адреналін найулюбленішої спортивної гри світу? З вересня 2013 року більше 14 000 шкільних команд зі всієї України, а це 200 000 дітей віком 10-12 років спробували свої сили на футбольному полі в боротьбі за мрію – зіграти в футбол з однолітками із 45 країн світу в найфутбольнішій країні цього року – Бразилії.

Компанія Данон запрошує всі бажаючі засоби масової інформації цікаво та креативно висвітлити перебіг дитячого чемпіонату «Кубок Націй Данон» та отримати можливість приєднатися до української делегації в Бразилії, стати щасливим власником дзеркальної фотокамери, SSD-накопичувача або спортивних костюмів Адідас. Також компанія Данон із задоволенням надасть двотижневий запас молочної продукції авторам найцікавіших матеріалів, адже смачні йогурти, сирки та молоко – невід’ємна частина раціону здорової людини.

Чекаємо на ваші друговані, відео-, аудіо- або онлайн-матеріали до 20 червня 2014 року, в яких міститься інформація про:
• Міжнародний дитячий футбольний турнір «Кубок Націй Данон», що проводиться у 45 країнах світу;
• хід проведення Всеукраїнського етапу турніру «Кубок Націй Данон 2014»: перебіг та результати обласних, зональних, фінальних ігор;
• необхідність вживання 3-х молочних продуктів на день, як найважливішої частини збалансованої дієти маленьких та великих спортсменів

Найкреативніші матеріали, з багатогранним та комплексним освітленням Всеукраїнського чемпіонату «Кубок Націй Данон» будуть відзначені на сайті компанії не пізніше 15 липня 2014 року.

Просимо всіх бажаючих надати повний пакет матеріалів не пізніше 20 червня 2014р за адресою: kateryna.kalendruz@twg.com.ua або поштою: 01034, м. Київ, пер. Рильський, 5, ПрАт «Віллард Груп».

Група компаній «Данон» – світовий лідер з виробництва молочних продуктів. Діяльність компанії зосереджена на випуску молочних продуктів, дитячого харчування та мінеральної води. До портфелю Групи входять такі бренди, як Danone, Activia, Danissimo, Nutricia, Evian та ін. Група «Данон» представлена в 120 країнах світу. Компанії належить більше 160 заводів, на яких працюють близько 80 000 співробітників. Місія «Данон» – нести здоров’я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі.

Компанія «Данон Україна» є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «БіоБаланс», «Тьома», «Простоквашино», «Галактон», «Смешарики», "Кремез". Виробничі потужності компанії «Данон Україна» налічують 3 заводи. У 2006 році компанія "Данон" придбала молокозавод «Родич» у м. Херсон, який було модернізовано та перейменовано на «Данон Дніпро». Зараз на заводі виробляється до 30% продукції «Данон». У 2010 році в результаті об’єднання компаній «Данон» та «Юнімілк» до активів приєднано Київський міськмолокозавод «Галактон» та Кременчуцький міськмолокозавод «Кремез», що інтенсивно модернізуються відповідно до стандартів «Данон».
Більше інформації: http://www.danone.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!