​Туристичний проект «Сині Води»

07.06.2014–09.06.2014
07.06.2014–09.06.2014
Туристична компанія “Фортеця”
місто Кіровоград, вулиця Преображенська, 2

Вперше в Кіровоградській області - відкриття туристичного водного маршруту «Сині води». Триденний туристично-спортивний сплав у дусі козацьких традицій річкою Синюха (притока Південного Бугу) пройде 7-9 червня. На Вас чекає захоплююча подорож однією з найчистіших річок України, подолання порогів, піше долання перешкод, відпочинок у живописних місцях Синюхи, можливість рибалити у місцях стоянок табору. Родзинка маршруту – ознайомлення з місцями, де у вересні-грудні 1362 року відбулася відома історична битва на Синіх Водах між литовсько-руським військом Великого князя Литовського Ольгерда Гедиміновича та ордами монголо-татарських правителів на Поділлі, поблизу фортеці Торговиці (тепер село Новоархангельського району Кіровоградської області).

У вересні 2011 року організатори нинішнього сплаву провели пілотну триденну експедицію водними шляхами Синюхи від Новоархангельська до Вільшанки – районних центрів Кіровоградської області, під час якої ознайомилися з особливостями рельєфу, населеними пунктами, що трапляються вздовж річки, зробили географічні позначки, щоб відкрити цей туристичний водний маршрут. Окрім живописної природи, на маршруті сплаву траплятимуться три старих водних млини, одна гідроелектростанція, скелясті породи, які не залишать байдужими жодного учасника.


Скористайтеся нагодою та візьміть участь у цій незабутній подорожі, враження від якої залишаться у вас на багато років. Під час водної подорожі буде пройдено 62 кілометри – більша частина річки Синюха, загальна протяжність якої складає 111 кілометрів. Сплав проходитиме за підтримки Кіровоградського коша українського дитячо-юнацького товариства «Січ» та туристичної фірми «Фортеця».

Маршрут проведення від м. Новоархангельськ до смт Вільшанка. Кількість учасників сплаву – 12 осіб. Сплав пройде на байдарках «Neris». Вимога до учасників - ніякого алкоголю та тютюну. Вік учасників - 15 років і старші.

Телефонуйте за номерами та реєструйтеся.
Контактні особи:
(099) 027-20-04 Євген
(066) 381-94-85, (067)-174-90-58 Андрій



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!