Фотовиставка «Ворог у місті. Кіровоград періоду окупації»

22.06.2013
22.06.2013

У суботу, 22 червня о 10.30 у Кіровограді відбудеться ряд заходів до Дня Скорботи з приводу початку Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років, які проведе обласний осередок ВГО «Закінчимо війну».

Зокрема, Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Чижевського за ініціативою та участю осередку презентує фотовиставку «Ворог у місті. Кіровоград періоду окупації 1941-1944 рр.», яка 22 червня буде виставлена в Бібліотечному сквері на головній вулиці міста – Великій Перспективній.

Експозиція побудована на базі трофейних світлин, зібраних колекціонерами Олексієм Женжировим та Юрієм Тютюшкіним. На відкриття виставки запрошені члени клубу воєнної реконструкції, які будуть одягнуті у військову форму часів Другої світової війни. В заходах прийматимуть участь ветерани війни та збройних сил.

Після презентації виставка буде перенесена у відділ мистецтв Кіровоградської обласної універсальної бібліотеки ім. Д.Чижевського для подальшого експонування. Щиро запрошуємо мешканців та гостей міста відвідати унікальну виставку та відчути подих тих часів, гіркоту втрат і нестримну силу та віру у перемогу добра.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!