Турнір пам'яті Олександра Костюченка

15.06.2013–16.06.2013
15.06.2013–16.06.2013

Цими вихідними у Кіровограді пройде турнір з пляжного волейболу пам'яті вбитого молодого хлопця, спортсмена Олександра Костюченка. Гра триватиме на відкритому майданчику біля спортивної дитячо-юнацької школи №3, що діє у Кіровограді за адресою вул. Дзержинського, 31.

Нагадаємо, що у листопаді 2011-го року під час бійки, що сталася біля нічного клубу "Провокатор" між двома компаніями, один із учасників сутички вдарив Олександра Костюченка і той упав і вдарився головою об асфальт. Охорона нічного клубу, що вийшла на галас, викликала швидку допомогу та міліцію. Іінцидент, що відбувся, зафіксовано зовнішньою камерою спостереження нічного клубу. І завдяки цьому підозрюваного майже одразу затримала міліція.


За інформацією сайту "Спорт-центр" загинув внаслідок травми Олександр Костюченко, 1994-го року народження. Хлопець з 2007 року був вихованцем Кіровоградської ДЮСШ №3, провідним спортсменом відділення волейболу (тренер Маргарита Кольцова). У серпні 2011 року разом із Павлом Бондарем на літніх юнацьких спортивних іграх України з пляжного волейболу у Херсоні вийшов до півфіналу та вперше для Кіровоградщини виборов четверте місце.  За кілька днів до смерті Олександру присвоїли перший спортивний розряд з волейболу. Він був неодноразовим призером чемпіонатів області з пляжного волейболу, учасником чемпіонатів України....



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!