Урок пам’яті «Чорнобиль – наша біль»

25.04.2013
25.04.2013

Чорнобиль не має минулого
Чорнобиль не має минулого
У четвер, 25-го квітня в бібліотеці імені Аркадія Гайдара (у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг) користувачам о 15:00 для учнів 6 та 7 класів відбудеться урок пам’яті «Чорнобиль – наша біль».

У відділі діятиме книжкова виставка «Чорнобиль не має минулого». Експозиція виставки знайомить відвідувачів з хронікою подій. На виставці представлені монографії, збірки документів, спогади учасників ліквідації аварії. Крім цього, виставка містить літературу, в якій показані наслідки трагедії як екологічні та економічні, так і соціально-психологічні. Книжкова виставка супроводжується ілюстраціями.

Наступного дня, 26 квітня о 14:00 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують користувачів бібліотеки взяти участь у голосному читанні оповідань з книги Євгена Гуцала «Діти Чорнобиля», присвячених 27 річниці аварії на Чорнобильській АЕС, та вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

P.S. У відділі дитячого та сімейного читання працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Сімейним Монтессорі центром «Ладушки». Діти та їхні батьки дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. Бібліотекарі запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 11 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!