Презентація, майстер-клас та показ фільму

18.04.2013
18.04.2013

18 квітня 2013 року о 10.00 буде презентовано експозицію до відзначення Дня пам’яток історії та культури та проведено відеопрезентацію на тему: «Пам’ятки архітектури України (кін. Х – поч. ХХ ст.)», «Культурна спадщина. Пам’ятки архітектури, містобудування та садово-паркового мистецтва».

18 квітня 2013 року о 11.00 в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із писанкарства для слухачів Вищої народної школи Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна».

18 квітня 2013 року о 14.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде здійснюватися показ науково-популярного фільму з мистецької тематики на тему: «Жорж П’єр Серра. Утопія у жовто - гарячих, зелених та пурпурових тонах».

Також обласний художній музей запрошує кіровоградців  та гостей міста переглянути наступні стаціонарні експозиції: «Сакральне мистецтво», «Західноєвропейське та російське мистецтво XVIII – початку  ХХ ст.», експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва, відділ музею – картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Більше про роботу музею читайте за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!