10 000 українських сімей отримають продуктові набори завдяки співпраці ПриватБанку та Help Ukraine Center

29.06.22, 18:00

Днями українські родини в усіх регіонах почнуть отримувати спеціально сформовані продуктові набори, які Help Ukraine Center вдалося закупити завдяки спільному благодійному збору із ПриватБанк. Ця співпраця уже надала Центру змогу закупити продукти для 10 000 поживних паїв.


Сьогодні тисячі українців потребують найбазовішої допомоги, у тому числі простих продуктів харчування. Постачання в Україні працює з перебоями, а також є люди, які фізично не мають змоги дістатися до магазинів, або повністю втратили фінансову можливість прогодувати себе та свої сім’ї.

Продуктові набори сформовано за системою, спеціально розробленою для Help Ukraine Center командою лікарів-дієтологів під керівництвом провідної української лікарки Наталії Самойленко. Окрім того, продуктові набори зібрано виключно із продуктів українського виробництва.

Їжу буде доставлено у невеликі міста та села по всій Україні найближчим часом. Розподілом гуманітарної допомоги від Help Ukraine Center займається хаб Співдія, який верифікує заявки на допомогу від фізичних осіб та має змогу доставляти посилки буквально до рук замовника.

Співпраця ПриватБанку із Help Ukraine Center розпочалася місяць тому і продовжуватиметься стільки, скільки Україна потребуватиме підтримки, запевняють у компаніях. Щоб долучитися до ініціативи, потрібно обрати Help Ukraine Center у розділі “Добро” застосунку Приват24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!