Горять поля

08.10.21, 14:00

За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло п'ять повідомлень про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області.

Так, 7 жовтня рятувальники 21-ї ДПРЧ м. Гайворон спільно з місцевою пожежною командою с. Завалля приборкали займання 150 м2 сміття та сухої трави на відкритій території поблизу с. Завалля.

Бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Вершино-Кам’янка залучались на ліквідацію пожежі 7 га ріпака на полі та 8 га пожнивних рештків кукурудзи на іншому полі.

Вогнеборці 34-ї ДПРЧ смт Смоліне ліквідували займання 100 м2сухої трави біля с. Березівка Смолінської СТГ. Рятувальники 24-ї ДПРЧ м. Бобринець приборкали пожежу
500 м2сухої трави поблизу населеного пункту.

Також вогнеборці 2-ї ДПРЧ м. Кропивницький залучались на гасіння займання 10 м2 сухої трави на відкритій території по вул. Попова обласного центру.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, листя та сміття.


Джерело: ГУ ДСНС України у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!