Знайомство з Айболитами відбулось у Гончаренко центрі

20.03.21, 16:00

Якщо ви цікавитесь професією ветеринара, або хочете більше знати про те, як дбати про свого песика чи котика, то рекомендуємо вам ближче познайомитися із людьми, котрі працюють у Ветеринарному коледжі у Компаніївці.

Ці професіонали своє справи організували та провели у Кропивницькому День відкритих дверей для свого коледжу, та ще й залучили додатково цікавих спікерів та спікерок, котрі з власної практики і досвіду продемонстрували переваги професії ветеринара.

Почав захід, котрий проходив у Гончаренко центрі, завідувач відділенням коледжу Олексій Омельчук. Він акцентував увагу присутніх на тому, де саме – в яких сферах, - можуть проявити себе ветеринари, а також розповів про перспективи і процес навчання, стажування за кордоном та в Україні, студентського самоврядування і самодіяльності.

Далі він представив випускників і партнерів коледжу, котрі працювати у Кіровоградській області. Зокрема, це були експерти клініки «Кіт і Пес», засновник ферми «Лісова коза» та засновник клініки «ЛюксVET» і його лікар-дерматолог.

Сергій Григір
, директор компанії «Лісова Коза», не просто розповів про ферму, а провів справжній мотиваційний тренінг для молоді та ще й пригостив присутніх козиним молоком.

Сергій Яротнік, головний лікар, хірург, засновник і директор клініки «ЛюксVET» детально зупинився на особливостях роботи у приватній клініці та цікаво розповів про те, як починав свій шлях у професії ветеринара, і які зміни відбулися у цій сфері за останні роки.
Людмила Вікторівна із клініки «ЛюксVET» розповіла про особливості роботи ветеринара-дерматолога – і навіть показала, на прикладі чудової собачки Грейсі, - як варто дбати про собачок та котиків.

Вже з 1-го червня у Ветеринарний коледж можна подавати документи на навчання, тож звертайтеся: смт Компаніївка, Кіровоградська область - вул. Паркова, 3. Телефони: 067-765-21-75 та 067-727-29-48. Сайт коледжу: https://kkvm8.webnode.com.ua/




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!