​Тепло сердця Анастасії Бурковської

14.02.21, 10:12

Кажуть, що цей світ врятує краса. А ми впевнені, що у парі з добротою! І обидві ці якості втілює активістка, розумниця і депутатка Олександрівської селищної ради - Анастасія Бурковська.

Вона не тільки підтримала акцію "Дбайливий Валентин", котру запровадила кропивницька кав‘ярня «Ваніль», і надіслала власним коштом у Кропивницкий зібрані в Олександрівці подаруночким стареньким. Пані Анастасія організувала привітання та подаруночки для одиноких людей старшого віку у своєму селищі.

Як пише журналістка Галина Шевченко, чимало олександрівців зібрали для самотніх та одиноких людей «Валентинки», чашки, печиво, чай, вермішель, олію, шоколадки, цукерки та інші товари і продукти харчування.
Збір ініціювала якраз пані депутатка! Анастасія Бурковська та ще один депутат Михайло Голуб до Дня Святого Валентина вручать подарунки за призначенням.

Власник
кав’ярні «Ваніль» Володимир Кравчук щиро дякує пані Анастасії та всім, хто збирав, передавав, приносив подарунки, стаючи частиною кола добрих та дбайливих людей. Сьогодні раненько Володимир вже відвіз зібрані подаруночки у форум «Милосердя» та у притулок «Затишна оселя». Чекайте на звіт та фоторепортаж на нашому сайті! І хай ваша доброта зігріває світ!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!