​Громадська організація шукає постачальників овочів

20.09.2022–30.09.2022
20.09.2022–30.09.2022

Громадська організація «Прес-клуб реформ» протягом останніх кількох місяців реалізовує у Кіровоградській області проект «Кулінарні корифеї», одним із завдань якого є придбання овочів для приготування сухих супів та борщів внутрішньо-переміщеним особам, а також людям, котрі живуть і працюють на територіях, що постраждали від конфлікту (Харківська, Херсонська, Донецька, Луганська та інші області).

З початку втілення проекту, волонтери та волонтерки спільноти, об’єднані в ініціативу “Добромир: Годуємо патріотів!” приготували і передали через партнерські організації понад тридцять тисяч пакетів супів. Кожен пакет - це потенційно чотири літри смачної гарячої страви, а значить вісім нагодованих людей. Отже, можна сказати, що у рамках проекту вже нагодовано біля чверть мільйона людей. І робота триває!

Щоб у рамках другого етапу проекту волонтери могли придбати свіжі овочі за гарними цінами, оголошується конкурс, до участі в якому запрошують виробники і постачальники овочів. Від них очікується надати на розгляд цінову пропозицію щодо продажу наступних овочів: картопля (10 000 кг.), капуста (10 000 кг.) та морква (10 000 кг.). У ціновій пропозиції потрібно вказати ціну кожної категорії овочів та загальну суму можливої поставки. Форма оплати - безготівкова, з укладенням договору із юридичною особою “Новоукраїнська районна громадська організація “Прес-клуб реформ” (не платник податків, не платник ПДВ).

До цінової пропозиції волонтери просять додати в иписку з ЄДРПОУ та витяг із ЄДРПОУ з видами діяльності, витяг з реєстру платників ЄП та сертифікати на продукти харчування (за наявності). Цінову пропозицію та всі документи потрібно подати на електронну адресу godyemopatriotiv@gmail.com до 17.00 п’ятниці, 30-го вересня 2022 року.

Для довідки:

Проєкт «Кулінарні корифеї» впроваджує ГО «Прес-клуб реформ» за сприяння Програми Розвитку ООН за фінансування Європейського Союзу у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!