​Кропивницький віртуально долучиться до саміту «Східного партнерства» у Брюсселі

15.12.2021, 15:00
15.12.2021, 15:00
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Команда експертів та експерток Team Europe запрошує людей, котрі цікавляться взаєминами України з Європейським Союзом, на зустріч у середу, 15 грудня о 15.00 у Кропивницькому Гончаренко центрі. Зустріч відбудеться у той же день, коли у Брюсселі проходитиме саміт “Східного партнерства”.


«Східне партнерство» - це політика Європейського Союзу, що має на меті зміцнення стосунків зі східними сусідами ЄС. Зокрема, із Україною, Грузією, Молдовою, Азербайджаном, Вірменією та Білоруссю. Цього року Київ, Тбілісі та Кишинеу, котрі уже мають угоди про асоціацію з ЄС, створили «Асоційоване тріо».

Про це, і не тільки розповість під час зустрічі у Кропивницькому Лілія Антонюк, національна координаторка ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні (EU NEIGHBOURS east), EU4Youth Alumna, Erasmus+ Alumna, а також Ярослав Морозов, посол європейської молоді.

Ви зможете дізнатися, що таке політика сусідства ЄС та Східне Партнерство, отримати відповіді на питання, які вас цікавлять, і навіть виграти цінні призи. Окрім цього, Лілія та Ярослав представить ініціативу «Посли європейської молоді» і програму «EU NEIGHBOURS east».

Якщо вам цікаво взяти участь, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/PYp4bqi - і очікуйте запрошення \ підтвердження про участь (вам зателефонують напередодні, 13-14 грудня). З огляду на обмеження, викликані пандемією коронавірусу та карантином, організатори зможуть запросити до участі тільки 12 осіб. Тому реєструйтеся чим швидше!

Адреса Гончаренко центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Цього ж дня пані Лілія Антонюк та пан Ярослав Морозов побувають із візитом в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті, де зустрінуться зі студентами. Дякуємо керівництву інституту за співпрацю!

Якщо ви хочете самі спостерігати за подіями саміту “Східного партнерства” у Брюсселі, програма та трансляція буде ось на цій сторінці: https://cutt.ly/6T1irFz


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!