​Йога на даху

31.07.2021
31.07.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Дбати про своє фізичне та психологічне здоров'я можна по-різному. Кропивницький Гончаренко центр запросив кількох найкращих тренерів та тренерок з йоги, щоб вони по черзі, раз на тиждень, проводили для вас йогу на свіжому повітрі.


Починаємо у суботу, 31 липня і далі зустрічаємося щосуботи о 8.30 ранку - на даху у Гончаренко центрі. Щоб потрапити на зустріч, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/Jm42UO2 - і чекайте на дзвінок-запрошення від адміністраторки центру напередодні, 28-29 липня, адже кількість місць обмежена!

Перше заняття проведе відомий у Кропивницькому та за його межами інструктор з йоги Олександр Ожигов - дуже-дуже дякуємо за ваш внесок у добру справу! Наступне заняття відбудеться у суботу, 7-го серпня і його проводитиме відомий хореограф і танцівник Єгор Похиленко.

Важливо: У Гончаренко центрі немає місця, де можна перевдягтися або прийняти душ, тому будь ласка приходьте вже одягнені у зручний, наприклад, спортивний одяг. Гончаренко центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, шукайте вивіску.

Слідкуйте за анонсами, записуйтесь на цікаві для вас заходи заздалегідь. Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!