Внимание данный материал не отображается на сайте

Тренінг "Управлінська боротьба"

04.07.2020–05.07.2020
04.07.2020–05.07.2020
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

«Ми ведемо управлінську боротьбу з раннього дитинства до глибокої старості. Питання не в тому, вести її чи не вести; а в тому, чи вміти її вести, чи вести її, не вміючи", - переконаний Сергій Сліпченко. Два дні поспіль - 4-5 липня (це субота і неділя) він проведе у Кропивницькому тренінг на тему "Управлінська боротьба". Реєструйтеся заздалегідь! Кількість місць обмежена, та й буває Сергій у нашому місті рідко.

Що буде на тренінзі?
1. Ви навчитеся управлінським поєдинкам за технологіями Талліннської школи менеджерів і сформуєте моделі навичок ведення ділової переговорної боротьби.
2. Ви розвинете власні переговорні навички та закладете базис для впевненості під час ведення перемовин.

Тренінг організовує Бізнес-школа «WAKE UP». Учасники та учасниці отримають інформаційні матеріали, блокноти-ручки, контакти одне одного, можливість випити кави чи чаю під час перерв. Вартість участі у тренінзі – 1000 грн. з людини. Реєстрація на участь у тренінзі - через попередню оплату! Якщо ви хочете дивитися тренінг он-лайн - це буде коштувати 500 грн. з людини.

У програмі – теорія та практика, а також Чемпіонат з управлінської боротьбі. У перший день (субота, 4 липня), поговоримо про етику боротьби та співпраці, про міжвидову і внутрішньовидову агресія, про глибинну структуру людини та її рольовий рівень.

Розберемося, які бувають технології боротьби і війни (СюнЦзи, Клаузевіц), що таке управлінська боротьба (основи, мета, відмінності), а також позиційна і ділова. Пошукаємо відмінності бою і маневру, вивчимо методики ділової боротьби, невербальної взаємодії та невербальної ділової боротьби. Далі буде технологія переговорів, алгоритм переговорного поєдинку, фокуси мови, розбір кейсів, змагання і…. Чемпіонат з управлінської боротьбі!

Хочете взяти участь? Телефонуйте, пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб сплатити внесок на навчання або дізнатися більше: 050-321-39-19 Вікторія Талашкевич та\або 066-328-40-48 Жанна Січкарь.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!