Внимание данный материал не отображается на сайте

​Кропивницький півмарафон

17.05.2020
17.05.2020
Казачий остров
Кировоград, проспект Винниченко, 12

Кропивницький півмарафон створений бігунами для бігунів. Традиційно, у травні, ми зустрічаємо гостей з усіх куточків країни, а місцеві ніколи не пропускають бігову подію року. Цікавий маршрут, креативна підтримка, дизайнерська медаль, можливість стати благодійником щорічного забігу «Миля добра» - ти гарантовано отримаєш свою порцію весняних ендорфінів.

Неділя,
17 травня 2020 року чудовий день, щоб стати супергероєм Krop Half Marathon! Біжи швидко – фінішуй впевнено! Обирай свою дистанцію та починай підготовку:
HALF MARATHON 21 км.: Чи готовий ти пристати до лав півмарафонців? Зроби це у Кропивницькому, відчуй запал суперництва, ми будемо бігти по дорослому.
ГАРЯЧА ВІСІМКА 8 км.: На цій дистанції можливо все! Запали вогонь в собі.
FUNRUN на 4 км: Ти креативний та веселий, а ще й бігаєш? Тобі сюди! Дай волю своїм біговим фантазіям, виділяйся та відривайся на повну! Найкреативніші бігуни будуть помічені та нагороджені!
МИЛЯ ДОБРА (1,8 км): Благодійний забіг. Давай творити дива разом, стань частиною мрії, кожен більше за все на світі хоче бути здоровим, а ти можеш допомоги. Щороку гроші зібрані на цій дистанції рятують життя.
ЕСТАФЕТА (4 учасника) – збирай свою фантастичну четвірку! Біжать усі! Командний дух зашкалює. Бери з собою родину, друзів та ворогів, колег та незнайомців. Разом - ви сила.
ДИТЯЧІ ЗАБІГИ (500 м, 200 м, 100 м) Вони мотивують та надихають як ніхто! Чиста енергія дитячих сердець! Ми зробили все, щоб наші маленькі чемпіони отримали власне бігове свято.

Реєстрацію на Krop Half Marathon відкрито!!!
https://vseprobegi.org/race/1148

Для всіх, хто голосував за проект у Громадському бюджеті - Кропивницький ми передбачили знижку на 10%

Ми подбали про все:
-
Чіпова система зафіксує твій час, ти миттєво дізнаєшся результат.
-
Фруктовий рай та прохолодна водичка від гостинних волонтерів чекатимуть тебе на дистанції.

Покажи себе у всій красі, а круті фотографи подбають, щоб твої фото сколихнули інтернет та довго нагадували тобі біговий Кро.

Не бігом - єдиним! Кропивницький півмарафон – це свято для всіх, насичена програма, цікаві конкурси та безліч подарунків! Відпочивають всі!.

Головний аксесуар бігуна – медаль фінішера! Створена саме для тебе, гідна як започаткувати, так і стати окрасою твоєї колекції, насолоджуйся бігом, а на фініші отримай свою красуню!

Ми замовили гарну погоду!

PS: думаєш, що біг то не серйозно, але хочеш бути частиною чогось крутого? Ми радісно приймемо тебе в свою волонтерську родину.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!