Кращий керівник гуртка 2020

27.02.2020
27.02.2020

27 лютого 2020 року, вперше, в приміщенні Кіровоградського академічного обласного театру ляльок відбудеться очний тур обласного конкурсу серед керівників гуртків закладів професійної (професійно-технічної) та фахової предвищої освіти «Кращий керівник гуртка 2020».

Ініціаторами обласного конкурсу є Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Головною метою конкурсу є підтримка талановитих педагогів закладів професійної (професійно-технічної) та фахової предвищої освіти, сприяння їх самореалізації та стимулювання подальшої творчої педагогічної діяльності у процесах становлення та розвитку ефективної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, зростання їх професійної майстерності.

До участі у конкурсі запрошуються керівники гуртків навчальних закладів професійної (професійно-технічної) та фахової предвищої для вивчання передового педагогічного досвіду, стимулювання до саморозвитку і самовдосконалення педагогів. В заочному турі прийняли участь 15 керівників гуртків , 8 з яких були запрошені членами журі до участі в очному турі.

Конкурс планується проводити щороку на засадах добровільності, відкритості, прозорості та гласності.

Чекаємо на вас 27 лютого 2020 року об 11:00 за адресою вул.Преображенська 3, м. Кропивницький. Кіровоградського академічний обласного театру ляльок

Детальну інформацію можна отримати у координаторки конкурсу 066-792-90-88 – Ольги Овчаренко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!