Акція «Горнятка для малят»

16.12.2019
16.12.2019
Ваніль
Кропивницький, три локації

Майже десять років тому у Кропивницькому проходила акція «Горнятка для малят». Вона полягала у тому, що кожен бажаючий міг принести своє горнятко, щоб далі благодійники передали їх вихованцям дитячих будинків. Тоді було зібрано понад сотню чашок, які помандрували у сиротинці по всій області - розповідає журналістка та громадська діячка, координаторка ‎Прес-клуб реформ‎ ‎Вікторія Талашкевич

Гарні традиції, звісно, варто підтримувати. Тому цього року, з нагоди Дня Святого Миколая, кафе «Ваніль» у Кропивницькому запрошує небайдужих містян заглянути у свої шафки, подивитися, якими чашками та кружками ви не користуєтесь, і з добрим серцем передати їх діткам в інтернати та людям похилого віку у притулки. Ви можете принести чашки у кафе «Ваніль», а організатори акції зобов’язуються розвезти зібрані подарунки по області.

- Кожного з нас щось зігріває – когось теплі обійми рідної людини, когось – приємний спогад, а когось і чашка духмяного чаю, - переконана директорка кафе «Ваніль» Яна Кравчук. - Звісно, ініціюючи акцію «Горнятка для малят», ми розуміємо, що чашки - це далеко не головна потреба дітей, позбавлених батьківського піклування. Але це можливість для багатьох мешканців Кропивницького передати дітям частку свого тепла і долучитися до доброї справи!».

Навіть якщо у вас немає коштів чи речей, які б ви хотіли передати дітям, передайте власну чашку. Теплота напою у чашці зігріває і нагадує про того, хто подарував горнятко!

Чашки збиратимуть два тижні – з 1 по 15 грудня, - за адресою: вул. Пацаєва, 11б (це біля супермаркету «Ятрань», поруч із відділенням «Нова пошта»). Кафе працює щодня з 8.00 до 20.00, тож приходьте у зручний для вас час. Просто подумайте, скільки у вас вдома чи в офісі чашок, і скількома із них ви реально користуєтесь. Тож, якщо виникне бажання поділитися горнятком на користь дітей, зробіть це!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!