Instagram та Facebook: Інструменти системної інтеграції клієнтів

17.08.2019
17.08.2019

Будь-яка рекламна кампанія прагне досягти максимального результату при мінімумі витрат. І, хоча інтернет-маркетинг еволюціонує, люди в Україні та на Кіровоградщині вже сьогодні готові спілкуватися і купувати онлайн. Але чи готові до цього продавці?


Для клієнта не має значення, як взаємодіяти з вашим магазином чи з вами, як надавачем послуг. Людина може побачити зовнішню рекламу, відразу ж почати його пошук зі смартфона, а саму покупку зробити через тиждень з ноутбука.

Споживач швидко звикає до таких зручних інструментів і сприймає їх відсутність, як недолік! Тому системна інтеграція клієнтів через Фейсбук та Інстаграм як ніколи на часі. Про це говоритиме під час тренінгу 17 серпня тренерка і експертка Nadiia Karelina.

Тренінг організовує Бізнес-школа "WAKE UP". Заняття пройде у затишній локації Економіко-технологічного інституту ім. Ельворті (вул. Чикаленка, 3). Учасники отримають інформаційні матеріали, блокноти і ручки, можливість випити кави чи чаю під час двох пауз протягом дня (загальна тривалість заходу - з 9.30 до 16.30).

Вартість участі у тренінзі – 450 грн. з людини за умови передоплати. Участь у тренінзі - виключно за попередньої реєстрації! Якщо ви хочете прийти на сам тренінг і заплатити у день заняття, це буде коштувати 500 грн. з людини.

Телефонуйте, пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб взяти участь у тренінзі або дізнатися більше: 050-321-39-19 Вікторія Талашкевич і 066-328-40-48 Zhanna Sichkar


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!