Баскетбол: «Золотой Век» – «Маріуполь»

02.02.2019–03.02.2019
02.02.2019–03.02.2019
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Наступними вихідними, 2-3 лютого, на кропивницьких любителів баскетболу чекатиме двохматчеве емоційне протистояння, у якому кропивничани намагатимуться взяти реванш у азовців за дві поразки у першому колі в Маріуполі.

Нагадаємо, в осінній частині чемпіонату «золоті» у двох рівних за грою поєдинках на виїзді двічі поступилися маріупольцям. Особливо прикрим для гравців «Золотого Века» виявився другий матч, у якому кропивничани, ведучи в рахунку левову частину зустрічі, у підсумку не втримали переможний рахунок.

З того часу у «Золотого Века» відбулися суттєві зміни. Домашній тур із «Маріуполем» стане для «золотих» другим після того, як команду залишив Георгій Ступенчук. Наразі кропивничани тренуються під орудою граючого тренера і капітана команди Богдана Сосоя. У попередньому турі саме під керівництвом свого лідера «золоті» дали справжній бій «Ніко-Баскету». І хоч перемогти більш досвідчених миколаївців не вдалося, за гру своєму команди ані гравцям, ані граючому тренеру, ані вболівальникам соромно не було.

І саме з таким настроєм наша команда битиметься у кожному наступному матчі! Саме зараз «Золотому Веку» дуже потрібна підтримка найвідданіших уболівальників!

Чемпіонат України. Вища ліга. Група 1. «Золотой Век» – «Маріуполь». Субота, 2 лютого. Початок о 18:00. Неділя, 3 лютого. Початок о 12:00. Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!